Szerencsét hoz a saját kezével

Az embereket ősidők óta hitt varázslat. Az ember természeténél fogva hajlamos remélem, hogy egy magasabb hatalom, jön a mentő nehéz helyzetben van. Ez sok tekintetben hozza a különböző mágikus tárgyak úgynevezett talizmánok amulettek, valamint. Ebben nem számítanak, a megjelenés, az a fontos, amit "vámot", hogy ők képesek elvégezni. Ebben a cikkben fogjuk megvitatni, hogyan kell egy talizmánom, mit kell a raktárból.

Mi lehet a kabala

rune

Gyakran előfordul, hogy egy tárgy, ami vonzza, hogy egy vagyont, önmagában, lehet, hogy egy kavics a parton talált, macska, véletlenül vettem egy szobrocskát, egy darab ruhát vagy ékszert.

Ilyen dolgokat vonzza a figyelmet, hogy a tulajdonosok által fényes megjelenés, anyag, forma vagy szín. Ha még nem sikerült megtalálni a személyes mágikus elemet, majd érzem, nagyon kényelmetlen a támogatása nélkül – a lehetőséget, hogy a rendet. De, persze, hogy egy nagyobb értelme a saját készítésű dolog.

Kabalák lehet benyújtani az ilyen termékek:

  • kövek;
  • ékszerek: gyűrűk, medálok;
  • ékszerek, csapok;
  • növények, Háziállatok;
  • karton, szövet, bőr áruk;
  • hagyományos elemek: patkó, szobrok, érmék.

Ez a lista nagyon hosszú, mert a választás a megfelelő kabala, elsősorban függ a személyes preferenciák, a tulajdonos, de számos szabály is, hogy az élettelen tárgyak: adja meg a előnyben a természetes anyagokból, fontos, hogy a kabala jó húzás volt, így csak a pozitív érzelmek.

Hogyan készítsünk, majd aktiválja azt a amulett, sok szerencsét

Ha már úgy döntött, hogy a választás a témában, mielőtt venni aktiválás, tiszta használatával az alábbi módokon:

  • éjszaka, mártsuk bele a víz só
  • mosd meg a holdfényben, vagy a napfény
  • megszórjuk egy kis Szentelt víz, vagy a Templomba vele.

Összeesküvés, hogy azt mondják, a megvásárolt (vagy talált) talizmánok: "Most már ez a talizmánt, ami a sors! Szerencsét hozott sok szerencsét, keres, távol a bajok, a rossz időjárás".

Indul a gyártása szerencsés varázsa vasárnap, a növekvő hold. Ez egy kényelmes, pozitív környezet.

A tárolt anyagok, illetve a munka:

  • átadják a kívánt formát;
  • döntetlen rúnák vagy szimbólumok (ha szükséges);
  • tegye az amulettet ruhával fel éjjel a párna alá.

Hogyan kell törölni a vásárolt szerencsés varázsa

amulett

Bármilyen mágikus elem, amely nem tett, hogy pozitív gondolatokkal a fejemben igényel, tisztítása. Ez azért van, mert ahelyett, hogy az amulett szerencse kaphat az ismeretlen, hogy mi az, akinek az energia-téma. Ez a dolog lehet vinni az energia különböző karakter, azt mondta, sokat.

Tisztító negatív energia elvégezni a négy elem. A levegő, tűz, víz, föld. Képzeld el, hogy a levegő illatos stick, ami füstöl a témát. Egy jó lehetőség lenne, az illat, a tömjén, szantálfa, fenyő, vagy bármely más, ami tisztító tulajdonságait. Lehet, hogy a tömjén magad. Jó Templomi füstölőt, amely egy erős tisztító tulajdonságait. Néhány inkább hagyni a kórtermet egy ideig az utcán, hogy ő volt kitéve a szél.

Ez után el kell végeznie a talizmán több, mint a gyertya lángja. Ha lehetséges, egy tüzet, s tartsd a tárgy fölé. De ezt óvatosan kell végezni, különösen, ha ez készült, például a fát. Nem lehet folytatni a témát, a tűz, legalább tedd közel a gyertyát. A gyertya lehet mind a hagyományos, mind pedig az Egyház.

Akkor szerencsét hoz alá kell vonni, tisztító vízzel. Célszerű, öblítse le folyó víz alatt, például, tartsa a patak vagy folyó. Minél tovább csinálod, annál erősebb a hatás. Egyesek megszórjuk a Szentelt víz az amulettek, ez egy jó lehetőség. Abban az esetben, ha nincs lehetőség arra, hogy a Szentelt víz, vagy menni a természetes forrása a víz, jó öblítés tétel alatt fut a víz a csapból. Az utolsó lépés, hogy ásni a földbe. Nehéz, ezért a többség hagyja el a tárgyakat a só egyik napról a másikra, majd sót dobott az utcára, vagy mossa a csatornába engedni.

Hogyan díjat egy amulett, sok szerencsét

Ez az egyszerű szertartás alkalmazható mind a vásárolt szerencséjét készült, a saját kezét. Minden feltöltött mágikus tárgyak tisztítás után, ha nem történt meg magad. A legjobb alkalom erre az éjfél, a fázisban a hold megfelelő a célra, amely szolgálhat, mint egy amulett. Ebben az esetben, a vonzás, a jó szerencse, így a fázis, a hold — gyantázás, vagy telihold.

Szükség lesz három gyertyát. Lehet kapni őket a Templomban, valamint az normális. Persze, az első előnyösebb. Hely gyertyák egy háromszög, közepén melyik lesz az amulettet. Akkor nézd meg, aztán mondd el háromszor:

Most a talizmán a te kezedben van. Fókusz a célok megvalósításához, amelyre szükség van a segítségére. Képzeld el, hogyan kell cselekednie, s mi segíteni. Próbálja meg, hogy úgy érzi, hogy az energia hogyan tölti a téma, szendvics között a tenyerét. Meghatározza magát az időt kellett szánni. Most a talizmán használatra kész, de a töltés időről időre meg kell tölteni, mert az erő, a tétel fogják használni, hogy vonzza a szerencsét hoz neked.

Így talizmánok, amulettek, s talizmánok: Általános szabályok, ajánlások

rúnák

Hozzon létre egy talizmán lehet az ön egy másik személy. Ez a tétel nem kell ajándék, vagy átadását, más emberek. Amulett szerencsét hoz csak a tulajdonos. Ha elveszett, ellopott, adományozott, vagy törött, a cselekvés, a haderő megállt.

Mielőtt a termelés, meg kell értenie, a különbség az, hogy ezek a mágikus elemek:

  • amulett két funkciót lát el: védi a tulajdonos a veszteségeket hozott neki szerencsét;
  • egy amulett védő az emberi egészség, mind a haza;
  • talizmán képes erősíteni bizonyos vonások, amely lehetővé teszi, hogy a tulajdonos, hogy a siker, a boldogság, a béke.

Ha ön tervezi, hogy vegyenek részt a gyártása az amulett vagy talizmán, olvassa el az Általános szabályokat, irányelveket:

  1. Talizmánok amulettek, valamint lehet előállítani a maguk számára, valamint egy másik személy. Kényszeríteni valakit, hogy a talizmán az ön számára elfogadhatatlan. Tudjon dolgozni az emberek csak a saját akarat, a vágy.
  2. Ha a talizmán, megtörtént, hogy egy másik, a folyamat, meg kell, hogy folyamatosan arra gondolok, hogy ez a személy. Gondolatok legyen a fény, de pozitív. Csak, hogy egy darab lélek, egy mágikus tárgyat, akkor lehet, hogy egy amulettet, hogy tényleg működik, valamint hozza csak jó.
  3. A termelés jobb, hogy válasszon egy idő, amikor a hold a növekedési szakaszban. Ez az időszak jó minden vállalkozások.
  4. Meg kell dolgozni, nyugodt környezetben. Meg kell, hogy legyen nyugodt, nem egyet, de semmi nem zavarhatja meg.
  5. Ha egy talizmán magad után a munka, tekerd be egy ruhával, illetve éjszaka, tegye a párnája alatt. Ennek köszönhetően, a kapcsolat, a tudatalatti pedig a amulett jön létre.
  6. Hogy készült egy kabala, célszerű, hogy nem mondod el senkinek. Mindig magammal hordom veled elrejteni a kíváncsi szemek elől.

Tapadó, hogy ezeket az egyszerű szabályokat, akkor képes lesz arra, hogy a leghatékonyabb amulett.

Széles népszerű kabalák a folyó évben. Például, abban az évben, a Kutya inkább, hogy a különböző anyagok, adatok a kutyák, s abban az évben a Kakas — kakas.

Az anyagok létrehozásához használt talizmánok amulettek, valamint

A mágikus tárgyak, szerencsét hoz, a boldogság, védj meg a gonosztól befolyásolja, vagy a különböző anyagokból készült:

  • kő;
  • fa;
  • fém;
  • a bőr;
  • szövet;
  • szál;
  • szőr, stb.
varázsa

A szimbólum lehet levonni a papír vagy a vastag karton, ha szeretnél hímezni.

Amikor kiválasztod az anyagot vegyenek részt a képzelet. Fontos, hogy kellemes tapintású, tetszett, ami csak a pozitív érzelmek.

A csomót

A kötelező erejű talizmán csomós varázslat, hogy nagyon hatékony. Meg kell, hogy a raktáron fel bőr kábel, illetve egy kék fedelet. Döntetlen a ruhát, három kettős csomópontok, minden olvasni szót, hogy összeesküvés-aztán ad semmilyen formában.

A szót, hogy összeesküvés:

  • az első csomópont: "Hadd minden igyekezetemet, hogy sikeres lesz!"
  • a második "a Szó igaz, úgy legyen!"
  • a harmadik, hogy "gyerünk, sem kifejezett, sem a hívek nem fog ütni a szerencse! Így legyen!".

Maradjon csomós kabala kell rejtve a kíváncsi szemek hely: a táskámban, a haza, akkor is varrjuk be a bélés, a ruházat.

Rúnák

Hagyományosan mágikus rovásírásos jelek kell alkalmazni, hogy a fém (pénze), egy kő vagy fa (égő).

Hogy aktiválja ezt az amulettet szükséged lesz:

  • ahhoz, hogy az amulett
  • a lap írni a szavakat, összeesküvés
  • egy csészealj, gyufa, csipesz
  • okker természetes festék (lehet vörös, bézs vagy narancssárga).

Miután lecsapott a rúnák festett amulett, azt a nevet, hogy minden rúna, majd a varázslat magát (nem is jön ki magad, hanem arról, hogy nem a részecske "nem").

Majd égesd el a levél, a telek, a gyertya lángja, keverjük össze a hamvakat egy csészealj, majd fejleszteni a szél. Splash a gyertya néhány csepp bor, Mead, vagy illóolaj.

  1. Rúna a szerencse:
  2. A rúna szó, varázslat.
  3. Urus – rúna a siker, akciók, életenergia.
  4. Hyeres – rúna eredményeket.

Rovásírásos talizmánok viselése, a nyak string, vagy elhelyezni, egy belső zseb, azt kell, hogy rendszeresen töltse fel a személyes energia.

Tok

A legtöbb egyszerű, megbízható módszer, hogy egy mágikus amulett a táska a viasz.

Meg kell, hogy raktáron fel:

  • egy gyertya (lehetőleg egy Egyház);
  • egy pohár víz;
  • új matchbox;
  • táska készült természetes anyag, kis táska.

Mint egy kabala:

Gyertya szett üveg, félig megtelt vízzel. Akkor gyújts meg egy gyertyát, s mondom, ott a szavak egy összeesküvés. Várjon, amíg a gyertya kialszik, majd kikapcsol (a hatás kifejezettebb, ha akarsz mondani összeesküvés).

Majd a maradék viaszból gyűjtött, kiválasztja a leginkább vonzó darab forgalomba helyezett, egy zacskóban vagy nylonzacskó. Fontos, hogy ez az amulett mindig.

  1. Az első változat a telek. "A tenger a sziget Desperado, amely egy magas hegyre, ott egy lyuk. A lyuk ülni, a hét ördög, hogy okozni hiba az emberek. Amikor a fiatalabb lehunyta a szemét, úgy volt, hogy a tűz a farok hívják (hívták). Még a tűz lesz, ha én azt lehet, hogy nem látni a testvérek."
  2. A második lehetőség (a csak olvasható éjfélkor). "A távoli kék tenger a szigetet. Magas a hegy, s Jaj – mély gödröt. A lyuk ül fekete. Küldés különböző hibák az emberi faj. Én lenire erat (erat lenire), az Isten szolgája (az ön neve) azok az ördögök. Adtak már a baj meg a rossz időjárás küldeni nem. Viselése közben tűz – szerencse mindig velem leszel."

Most már tudod, hogyan kell csinálni az amulett, ami megvédi önt a különböző mindenkinek megvan a maga gondja. Kívánunk sok sikert, boldogságot!

Mi egy talizmán, akkor jobb, ha választani

őrző

Egy kis szerencsével nem fáj mindenkinek, ez lesz a jó szerencsét hoz. Vele életed jobb lesz minden szempontból, mert nem a jó szerencse nem lesz rendezve, bármely dolog. Három módja van egyre saját amulett. Lehet, hogy meg a lehetőség, hogy megtegye, vagy vásárolni. Az, ahogy régen egy amulett, sok szerencsét, attól függ, hogy saját erejét, hogy cselekedni fog.

Talált véletlenül kagylók, kövek, valamint hasonló elemeket lehet egy jó szerencse talizmán. Ezek közé tartozik a négy szirom lóhere az egyik legősibb ismert szimbólum a jó szerencsét. Ha messze növekszik, lóhere, meg kell találnia az egyetlen, amely négy szirmok három helyett. Szükséges, hogy száraz, vinni, hogy ne sértse meg, illetve ne veszítse el a lehetőséget. Jól illeszkedik egy üveg alatt cabochon, például.

Más véletlenszerűen talált tárgyakat, mint a szabály, hogy nem egészen véletlen. Az intuíció azt mondja, hogy ez a kő, vagy egy shell érdemes lenne felvenni. Meg fogja érteni, hogy szerencsét hoz. A kövek a legjobb, ha megy a folyó vagy tenger. Nem tisztogatás, vagy a töltés véletlenül találtam amulettek nem szükséges. Egyesek úgy vélik, nekik az ajándékokat, egy magasabb hatalom.

Érme, szerencsét hoz, meg a pénz. Ha megtaláltam a pénzt, a megjelenés éve, amely egybeesik a születési év, azt mondhatjuk, hogy szerencsés. Ez lehet használni, mint a talizmán, az érme szerencsét hoz, különösen a szerencse vár egy jelentős a karrier, a pénz számít.

Azok, akik nem szerencsés, hogy lehetőséget talál, inkább varázsa a kezüket. Ez egy nagyon jó lehetőség, mert a tárgy elnyelik az energiát a gyártási folyamat során. Meg kell szokni, hogy minden más, mint ahogy néha az esetben a megrendelt termékeket. Általában varázsa, kézzel készített, kell aktiválni. Általában ez egy egyszerű összeesküvés. Szükség van a rendszeres feltöltése a amulett saját energia, így nem vesztett az erejéből.

Hogy ez a fajta kabalák közé tartoznak a különböző ékszerek, ami történik, függetlenül otthon, zsák, teli gyógynövények, valamint egyéb alkatrészek, rajzok, személyesen kovácsolt patkó vagy hasonló elemeket. Meg kell választani a lehetőség, hogy képes lesz. Sokan részt vesznek a munkában a varázslat, imbuing tárgyak mágikus szert nem csak gyönyörű termékek, hanem mágikus segítők.